Статьи

Особлівості транспортної політики ЄС

Транспортна політика ЄС
Окрім того, що є ключовим сектором економіки, транспорт є основним чинником для економіки (4,8% – або 548 млрд. Євро – загальної валової доданої вартості для 28 країн ЄС) і підтримує понад 11 мільйонів робочих місць у Європі.

Європейська Комісія має на меті розробити та просувати транспортну політику, яка є ефективною, безпечною, безпечною та стійкою, щоб створити умови для конкурентоспроможної галузі, яка створює робочі місця та процвітання.

Основні виклики для європейського транспорту і є особливістю перевезень вантажу в Європі
У міру того, як наші суспільства стають все більш мобільними, політика ЄС спрямована на те, щоб допомогти нашим транспортним системам вирішити основні завдання, що стоять перед ними:

перевантаження впливає як на дорожній, так і на повітряний рух. Європа коштує близько 1% річного ВВП, а вантажний і пасажирський транспорт мають зростати.
залежність від нафти – незважаючи на поліпшення енергоефективності, транспорт все ще залежить від нафти на 96% її енергетичних потреб. У майбутньому нафта стане дефіцитною, все частіше видобувається з нестабільних частин світу. До 2050 року прогнозується, що ціна буде більш ніж удвічі більшою, ніж у 2005 році.
викиди парникових газів – до 2050 року ЄС повинен скоротити викиди транспорту на 60% у порівнянні з рівнями 1990 року, якщо ми хочемо обмежити глобальне потепління лише на 2ºC.
якість інфраструктури є нерівномірною в ЄС.
конкуренція – транспортний сектор ЄС стикається зі зростаючою конкуренцією з боку швидко розвиваються транспортних ринків в інших регіонах.
Огляд транспортної статистики наведено у розділі «Транспортна таблиця», «Інфографіка транспорту» та «Транспортні засоби ЄС» у цифрах.

Досягнення ЄС у сфері транспорту
Завдяки політиці ЄС останні 20 років спостерігається значний прогрес у транспортному секторі Європи, що призводить до:

Вам также будет интересно   Мебель на заказ от компании Домашний уют - Киев.

безпечніше небо, моря та дороги
пристойний робочий час для працівників транспортної галузі
більше вибору транспорту для мандрівників та підприємств
менше забруднення
технологічний прогрес у напрямку більш чистого транспорту.
Більше конкуренції
Автомобільні вантажні машини тепер можуть працювати в країнах, відмінних від країни реєстрації, зменшуючи кількість порожніх зворотних поїздок. Ця нова гнучкість сприяє конкуренції, підвищує якість як вантажних, так і пасажирських послуг, знижує витрати і робить поїздки більш ефективними, тим самим зменшуючи забруднення. Єдині технічні стандарти також покращили безпеку.

Air – Flying стає простіше і дешевше, з новими авіакомпаніями, більше маршрутів і сотні послуг, що з'єднують велику кількість аеропортів по всій Європі. Єдине європейське небо ЄС допоможе продовжити цю тенденцію. Угоди "Відкритого неба" дозволяють будь-якій авіакомпанії ЄС літати з будь-якого аеропорту ЄС до міста в іншій країні. Ці угоди також існують з США, Канадою, Ізраїлем, балканськими країнами, Марокко, Йорданією, Грузією і Молдовою – і ще багато на шляху. Перевірити стан авіаційних відносин по країнах.

Залізничний транспорт – будь-яка ліцензована залізнична компанія тепер може запропонувати свої послуги в будь-якій точці ЄС. За останні роки швидкісна залізнична мережа швидко розширюється, що дозволяє економити час і гроші пасажирів. Подальші покращення наближаються.

Морська – 75% торгівлі Європи з іншими країнами і 40% вантажу в Європі здійснюється морським транспортом, а близько 400 мільйонів пасажирів використовують європейські водні шляхи щороку. Відкриття морського ринку дозволило судноплавним компаніям працювати і вільно пересуватися в країнах, відмінних від країни їхнього походження. У 2014 році Рада ЄС та Європейський Парламент до 2025 року погодилися розвивати базову мережу заправних станцій зрідженого природного газу на ключових морських портах, що становлять трансевропейську мережу, а також берегову сторону електропостачання.

Вам также будет интересно   Зручне та Безпечне Зберігання: Оголошення про Оренду Складських Приміщень та Катерних Стоянок в Селі Кедіна Гора

Права пасажирів
Мандрівники ЄС захищені найкращими правами пасажирів у світі, які охоплюють всі транспортні засоби: літаки, поїзди, кораблі, автобуси або автобуси.

Додаток ЄС щодо прав пасажирів

Безпечне пересування
Кількість смертей на дорогах Європи зменшилася вдвічі між 1992 і 2010 роками (зменшившись з 70 000 до 31 000). У період з 2010 по 2013 рік цей показник зменшився на 17%. Це означає, що ЄС на шляху до досягнення своєї стратегічної мети вдвічі знизив смертність від дорожнього руху до 2020 року.
Небезпечним авіакомпаніям заборонено літати в Європі.
Більш жорсткі правила безпеки на морі включають більш жорсткі перевірки суден, штрафні санкції за забруднення, спричинені грубою недбалістю, і більш швидке виведення з експлуатації танкерів з одним корпусом.
ЄС встановлює стандарти безпеки та безпеки і фінансує лише нові інфраструктурні проекти, які відповідають цим стандартам.
ЄС співпрацює з такими організаціями, як Міжнародна організація цивільної авіації (ІКАО) та Міжнародна морська організація (ІМО) для просування стандартів безпеки та безпеки в решті світу.
Розумний та стійкий
ЄС підтримує дослідження та інновації, а також ефективне впровадження нових зелених транспортних технологій.

Наприклад, нові правила вимагають від країн ЄС стимулювати чисті технології (автомобілі, що працюють на електроенергії / водні, газові вантажівки / баржі / кораблі) шляхом створення мінімальної кількості станцій для підзарядки та заправки.

Інфраструктура та фінансування
Станом на січень 2014 року ЄС має новий транспортний інфраструктуру політика уряду, яка буде з'єднувати континент зі сходу на захід, з півночі на південь. Ця політика спрямована на подолання розривів між національними транспортними мережами, усунення вузьких місць, які все ще перешкоджають нормальному функціонуванню єдиного ринку і подолання технічних бар'єрів, таких як несумісні стандарти залізничного руху.

Вам также будет интересно   Идеи дизайна детской комнаты

Фінансований через Механізм «З'єднуючи Європу» з бюджетом 26 млрд. Євро до 2020 року, політика також матиме вигоду з 3-річного інвестиційного плану Комісії, спрямованого на відкриття державних та приватних інвестицій у розмірі не менше 315 млрд. Євро до 2019 року.

#us_admin
Приветствую ! Я основатель платформы uaStend.com с 2009 года , также являюсь главным редактором, надеюсь вам будет полезна платформа «uaStend» в которую я вложил не мало сил и времени. Интересуюсь многими направлениями, а в блоге делюсь своими впечатлениями, советами и опытом. Буду очень благодарен, если вы оцените мой пост и поделитесь своим:
https://uastend.com

Добавить комментарий