Статьи

Як замовити меблі на кухню

Хочете замінити старий кухонний гарнітур або ж робите ремонт у новій квартирі чи будинку? Тоді вам неодмінно потрібна функціональна, практична та якісна кухня. Найкращим варіантом стане кухні на замовлення. У такому разі придбаний гарнітур повністю відповідатиме вашим вимогам, а також ідеально підійде до вашого приміщення. Замовити кухню за індивідуальним проєктом ви можете на меблевій фабриці із власним виробництвом Leconfort.factory.

Переваги замовлення в Leconfort.factory

Меблева компанія Leconfort.factory має своє виробництво, тому пропонує клієнтам якісні кухні на замовлення за доступною ціною. Звертаючись на фабрику, ви отримуєте весь спектр послуг. Спеціалісти Leconfort.factory:

  • виконають безкоштовний замір вашої кухні, аби параметри майбутнього кухонного гарнітуру повністю відповідали особливостям вашого приміщення;
  • розроблять індивідуальний 3D-проєкт, на якому ви зможете побачити, як саме нові меблі впишуться у ваш інтер’єр;
  • допоможуть вам визначитися з кількістю та внутрішнім наповненням кухонного гарнітуру, його матеріалом, кольором, фактурою, допоможуть підібрати фурнітуру;
  • виготовлять усі елементи меблів та доставлять за потрібною вам адресою;
  • зберуть та встановлять меблі на вашій кухні.

Обираючи Leconfort.factory, ви зможете оцінити низку її переваг:

  • якісне та вчасне виконання замовлень;
  • усі меблі мають гарантію якості;
  • широкий асортимент послуг: на фабриці можна замовити не лише кухонні гарнітури, а й меблі для ванної кімнати та офісу, гардеробні, шафи-купе, стільниці зі штучного каменю.

На сайті Leconfort.factory ви завжди можете ознайомитися з проєктами, які вже виконали досвідчені майстри компанії.

Чому варто обрати саме кухню на замовлення

Мабуть, ви неодноразово гортали каталоги меблевих фабрик та з розчаруванням зітхали, коли співставляли розміри представлених кухонних меблів зі своєю кухнею? Що ж, обираючи#nbsp;кухні на замовлення, вам більше не потрібно хвилюватися про те, чи можна буде її встановити у вас вдома. Така кухня буде виготовлена саме за тими параметрами, які оберете ви. І це стосується не лише її розмірів, а й усіх інших особливостей.

Вам также будет интересно   Системы автономной канализации. Варианты удаления сточных вод

Кухні на замовлення- це ваша можливість створити унікальний гарнітур, комбінуючи матеріали, кольори та фактуру за власним бажанням. Нові меблі відповідатимуть положенню вікон, дверей та великогабаритної техніки на вашій кухні. Ви можете обрати кухню до стелі, з вмонтованою технікою, з глянцевими чи матовими поверхнями тощо.

Вам также будет интересно Особенности холодильного оборудования Hitachi

#us_admin
Приветствую ! Я основатель платформы uaStend.com с 2009 года , также являюсь главным редактором, надеюсь вам будет полезна платформа «uaStend» в которую я вложил не мало сил и времени. Интересуюсь многими направлениями, а в блоге делюсь своими впечатлениями, советами и опытом. Буду очень благодарен, если вы оцените мой пост и поделитесь своим:
https://uastend.com

One thought on “Як замовити меблі на кухню

Добавить комментарий