Статьи

Застрахуй життя – убережи себе!

Кожен виїзд закордон, незалежно від цілей вашої поїздки, вимагає обов’язкової медичної страховки. Страховий поліс необхідний як для туристів, так і для поїздок у відрядження. Застрахуватись швидко та за приємною ціною ви можете тут – http://ugic.com.ua/turystychne-strakhuvannya/strakhuvannya-pry-podorozhi-za-kordon/.

Страховка – це необхідність

Страховка для виїзду за кордон необхідна практично у всіх випадках оформлення візових документів. Так, наприклад, медична страховка для поїздки за кордон, є однією з умов отримання Шенгенської візи. Але це, так би мовити, супутні функції страховки, що допомагають оформити лише в’їзні документи. Головна мета правильно оформленої медичної страховки – те, що ви завжди зможете в разі необхідності отримати медичну допомогу. Причому, ця допомога буде надана як у випадку захворювання, так і в результаті нещасного випадку. І надана вона буде практично у всіх країнах світу. Також за кордоном нерідко трапляються непередбачувані випадки, але і від них ви зможете застрахуватись – http://ugic.com.ua/strakhuvannya-zhyttya-ta-zdorovya/strakhuvannya-vid-neshchasnoho-vypadku/.

Економте час – купуйте онлайн

Тепер ви можете істотно заощадити час і купити страховку для поїздки за кордон онлайн. Завдяки онлайн страхуванню зникла необхідність відвідувати офіс страхової компанії для його отримання. ви можете прямо зі свого будинку буквально за 3 хвилини оформити і придбати страховий поліс на сайті нашої компанії.

Як купити страховку для поїздки за кордон онлайн?

Отже, ви зібралися в далеку подорож, визначилися з країною подорожі, знаєте терміни та мету поїздки, кількість її учасників. Теперь треба:

  1. Ввести ці дані в поля спеціального калькулятора і натисніть кнопку “Розрахувати”. Він одразу ж відобразить вартість поліса.
  2. При цьому з’явиться додатковий пункт “Оформити”. Якщо ви оберете його, вам буде запропоновано вказати свої дані, а також мобільний номер та адресу електронної пошти.
  3. Після онлайн оплати поліса зручним для вас способом (банківською картою, Webmoney, Яндекс.Гроші, Qiwi) на вашу адресу електронної пошти буде надіслано поліс, правила страхування і пам’ятка страхувальника з телефонами сервісної служби страхової компанії, а на телефонний номер прийде СМС-повідомлення з номером страхового полісу. Зверніть увагу, що для зручності правильного вибору вами страхового поліса в калькуляторі перераховані види страхування і країни.
  4. Вибравши необхідну позицію, ви зможете ознайомитися з докладною інформацією про країну майбутньої подорожі і можливі ризики в період поїздки. Також якщо необхідно ви можете оформити страховку, яка покриває можливі збитки, у разі скасування поїздки. Додатково на онлайн-сервісі ви зможете застрахувати свій багаж і отримати повноцінну компенсацію, у разі його втрати. Туристична страховка для виїзду за кордон покриє і можливий збиток, у випадку нанесення його іншим особам, або ж їх майну. Це досить часто відбувається при захопленні екстремальними видами спорту, пов’язаними з ризиком отримання травм.
  5. Тепер залишилося тільки роздрукувати поліс і спокійно їхати у подорож. Майте на увазі, що даний поліс приймається консульствами і посольствами для оформлення віз.
Вам также будет интересно   Правильные пропорции дома: хитрость архитектуры

Правда зручно? Приємної подорожі!

#us_admin
Приветствую ! Я основатель платформы uaStend.com с 2009 года , также являюсь главным редактором, надеюсь вам будет полезна платформа «uaStend» в которую я вложил не мало сил и времени. Интересуюсь многими направлениями, а в блоге делюсь своими впечатлениями, советами и опытом. Буду очень благодарен, если вы оцените мой пост и поделитесь своим:
https://uastend.com

Добавить комментарий