всекарта пумб
Новости Финансы

Всекарта ПУМБ: вигідні умови для українців

Всекарта ПУМБ – це дебетова картка, що випускається українським банком ПУМБ. Картка пропонує ряд переваг для українців, таких як:

  • Безкоштовне відкриття та обслуговування.
  • 0% комісії за зняття готівки в будь-яких банкоматах України.
  • 0% комісії за перекази на картки інших банків в гривні.
  • 5% кешбеку за покупки в магазинах-партнерах.

Безкоштовне обслуговування Всекарта ПУМБ

Всекарта ПУМБ є повністю безкоштовною для українців. Безкоштовним є як відкриття картки, так і її обслуговування. Це означає, що вам не потрібно платити жодних комісій за користування карткою.

0% комісії за зняття готівки

Всекарта ПУМБ дозволяє знімати готівку в будь-яких банкоматах України без комісії. Це робить її дуже зручним способом оплати готівкою.

0% комісії за перекази

Всекарта ПУМБ дозволяє здійснювати перекази на картки інших банків в гривні без комісії. Це робить її дуже зручним способом переказувати гроші іншим людям.

5% кешбеку

Всекарта ПУМБ пропонує 5% кешбеку за покупки в магазинах-партнерах. Це означає, що ви можете отримувати гроші назад за покупки в улюблених магазинах.

Висновок

Всекарта ПУМБ – це вигідна дебетова картка, яка пропонує ряд переваг для українців. Картка є повністю безкоштовною, дозволяє знімати готівку без комісії та здійснювати перекази без комісії. Крім того, карта пропонує 5% кешбеку за покупки в магазинах-партнерах.

Вам также будет интересно   Краудфандинг более популярен к 2012 году

Добавить комментарий