Статьи

На відпочинок Курорт Затока, Україна

На відпочинок в Затоку 2020
Сайт о Затоке, затока 2020 карта,  отдых в затоке на берегу моря недорого,  пансионат затока,  затока цены 2020,  отдых в затоке недорого 2020,  отели затоки с бассейном,  затока карта
Перед тим, як купити путівки в Затоку на 2020 рік або відправитися на цей чорноморської курорт України самостійно зняти кімнату в затоці біля моря недорого, корисно буде дізнатися, що являє собою Затока і якими особливостями відрізняється відпочинок тут.

Наповнений запахом моря найчистіше повітря, прозора хвиля і настільки ласкаве південне сонце – відпочинок в Затоці можна описати саме так! Не секрет, що в усі часи море манило людей, саме тому до нього і стосовно таку назву, як колиска людства. Розташований в Одеській області курорт Затока відомий ще з минулого століття. Місце стало ідеальним для відпочинку не тільки в період літніх місяців, але і в сезон, іменований «оксамитовим».

Знаходиться Затока на довгій піщаній косі, з одного боку омиваючись прісним Дністровським лиманом, а з іншого – солоними хвилями Чорного моря. Близько берега море має невелику глибину, а широкі, що тягнуться на десятки кілометрів піщані пляжі, стають в літній сезон для відпочиваючих справжнім райським місцем. Берегова лінія Затоки досить протяжна – понад 20 кілометрів, а ширина її сягає понад сотні метрів. На ній, переважно, і розташовуються пансіонати, готелі, бази відпочинку, готелі, і навіть приватний сектор Затоки, що пропонують відпочинок в Затоці 2020 року, про які можна отримати багато інформації і почитати відгуки туристів на інформаційному ресурсі «У Затоку!».

Розташування курорту Затока онлайн

Розташована Затока в 50 кілометрах на південь від знаменитої Одеси і в 22 кілометрах від міста Білгород-Дністровський, який є адміністративним районним центром і знаходяться в невеликому віддаленні від місця, де Дністровський лиман впадає в Чорне море. Білгород-Дністровський входить в число найдавніших українських міст, а прикрашає його знаменита середньовічна фортеця – відомий місцевий пам'ятник старовини. В різні часи відвідували ці землі О.С.Пушкін, Леся Українка, Адам Міцкевич та інші. Понад три сотні років цей край був під турецьким ярмом, в 1918 році Затока стає частиною Бессарабії, але вже в 1940-му повертається СРСР і регіон входить до складу сучасної України.

Вам также будет интересно   Выбор правильной толщины опорной доски

Кліматичні особливості Затоки
На відпочинок в Затоку
Благодатний клімат Затоки відноситься до безцінних природних дарів. У Причорномор'ї це один з найбільш теплих районів, де період до настання морозів триває близько 200 днів, при цьому 220-270 днів відводиться на вегетаційний період. З огляду на, що в Затоці досить високі літні температури і спостерігається велика кількість сонячних днів, випаровуваність тут також дуже висока. Зими досить м'які, а в січні середня температура близько 3 градусів нижче нуля. Літо відрізняється теплотою – в липні середня температура досягає + 22 ° C, а морський бриз допомагають легко переносити денну спеку.

місцева природа
Відпочинок в Затоці
Курортне селище Затока живописно розкинувся на берегах Дністровського лиману, де Дністер змішується з морем і оточений численними виноградниками і садами. Дельта лиману є царством водоплавних птахів, де мешкають сотні їх видів. Зустріти тут можна чаплю і бакланів, рожевих фламінго і лебедів, диких гусей і пеліканів.

Лікувальний ефект
Затока дарує відпочиваючим унікальне поєднання аромату різноманітних степових трав і ласкавого сонця. Древній сосновий бір, море і чудові багатокілометрові піщані пляжі Затоки – хіба потрібно для приємного відпочинку щось інше? Завдяки сформованому клімату і природних умов, туристи можуть насолоджуватися кліматотерапією.

Відпочинок в Затоці на Чорному морі 2020 можна успішно поєднувати і з лікуванням. Основні показання тут: захворювання органів дихання, в тому числі туберкульозного характеру, кістково-м'язової, сечостатевої, нервової, а також системи кровообігу, гінекологічних захворювань і хвороб шкіри.

Затока (Одеська область) 2020: будьте в курсі життя курорту
Ви опинилися на потрібному ресурсі і в потрібний час! Сайт Затока наводить безліч цікавої та корисної інформації про курорт Затока на Чорному морі і раннє бронювання, про ситуацію в Затоці сьогодні (останні цікаві новини), рекомендації про те, в яке турагентство звернутися і вигідно організувати свій відпочинок в Затоці 2020 року, як зняти житло в Затоці, які ціни в цьому році будуть в пансіонатах, базах відпочинку, готелях і приватному секторі Затоки. Представлені тільки найактуальніші відомості, акції, спецпропозиції і відгуки з бронювання безпосередньо від власників житла, без посередників і переплат.

#us_admin
Приветствую ! Я основатель платформы uaStend.com с 2009 года , также являюсь главным редактором, надеюсь вам будет полезна платформа «uaStend» в которую я вложил не мало сил и времени. Интересуюсь многими направлениями, а в блоге делюсь своими впечатлениями, советами и опытом. Буду очень благодарен, если вы оцените мой пост и поделитесь своим:
https://uastend.com

Добавить комментарий