Статьи

Відпочинок в Затоці недорого

Відпочинок в центрі Затоки недорого можливий у готелі Світлячок

Якщо Ви хочете цікаво провести відпочинок, купуватися в чистому, теплом Чорному морі і прийняти сонячні ванни, вирушайте в Затоку! Тут Вам точно не буде нудно! Кожен, незалежно від віку, зможе знайти для себе розвагу до душі.
Затока – курортний супутник міста-героя Одеси і один з найдинамічніших курортів Чорноморського узбережжя. Він знаходиться в 65 км від столиці гумору. Це піщана коса, довжина якої 22 км і ширина від 300 до 900 м. Її численні бази відпочинку розташовуються між Чорним морем і Дністровським лиманом.

Цілющі властивості курорту: морський вітер містить велику кількість йоду, в піску є йодисті, кварцові, фосфорні сполуки. Це одне з найтепліших місць України. З середини травня по середину вересня – тут самий розпал купального сезону. Влітку середня температура повітря варіюється від 25 до 35 градусів за Цельсієм, а температура води – від 20 до 24 градусів за Цельсієм. Мілководні широкі пляжі, золотий пісок, відсутність обривів свідчить про те, що Затока – прекрасне місце для відпочинку, як дорослих, так і дітей.

Розваги в Затоці цікаві і різноманітні. На пляжах можна покататися на катамаранах, водних мотоциклах, катері, гірках і т.д. Працює безліч ресторанів, кафе, клубів, які створюють приємну атмосферу для проведення дозвілля! Пропонуються екскурсії в дельфінарій, Білгород-Дністровську фортецю, Одесу. Можна спробувати всім відомі вина Причорномор'я в дегустаційних залах Шабо.

А якщо Вам не вистачить набору стандартних пляжних розваг – рекомендуємо Вам:

польоти на парапланах і дельтапланах;
морська рибалка;
віндсерфінг;
кайтсервінг;
водні лижі.

Для тих, хто любить запалювати – НІЧНІ КЛУБИ !!!
У Затоці можна знайти класні нічні клуби, яких особливо багато в центральній алеї. Саме це місце притягує людей- «сов», що вважають за краще не спати цієї ночі, а танцювати, слухати музику, співати, розважатися як тільки можливо. Вечірній променад в центральній алеї Затоки давно став популярною традицією. Він же допомагає знайти нічні клуби в Затоці, якщо Ви вперше на цьому курорті.

Вам также будет интересно   Обработка питьевой воды

Рекомендуємо відвідати нічні клуби «Star Fish», «Спека», «Дикий Zет», «Каро», «Плазма», «TARTUGA», «Атлантида». У кожному з цих клубів можна знайти щось особливе, потанцювати, насолодитися музикою і т. Д. У клубах, як правило, все досить доглянуто і приємно радує око.

Ще одним незаперечним перевагою курорту є його вартість. Будь-який турист прекрасно проведе відпочинок відповідно до його фінансових можливостей.

#us_admin
Приветствую ! Я основатель платформы uaStend.com с 2009 года , также являюсь главным редактором, надеюсь вам будет полезна платформа «uaStend» в которую я вложил не мало сил и времени. Интересуюсь многими направлениями, а в блоге делюсь своими впечатлениями, советами и опытом. Буду очень благодарен, если вы оцените мой пост и поделитесь своим:
https://uastend.com

Добавить комментарий